SBE Consulting = A cégre szabott élmények és sikerprogramok szakértője

Sokak számára jelentettek-jelentenek lehetőséget az SBE Consulting Kft szolgáltatásai, melyek a Sport ? Bor ? Gasztronómia ? Egészség területén kínálnak különleges és kiemelkedően egyedi ? az extrémtől az exkluzívig ?, igény szerinti cégre szabott élményeket, programokat.

Az alábbiakban interjúnkat olvashatják Sibisanu Emil ügyvezetővel.

Sokáig egyesületként működtek. Miért is alakult meg akkor az SBE Consulting Kft, miért lett ebből a tevékenységből céges vállalkozási szolgáltatás?

Az egész a Sport és Borbarátok Egyesületében kezdődött 2006-ban, 6 évvel ezelőtt.

Ebben az elmúlt hat évben szervezett programjainkon kitűnő tapasztalatokat szereztek a különböző cégek vezetői, tulajdonosai. Az Ő felkérésükre és igényeik alapján hoztuk létre a vállalkozást, így 2011-ben megalakult SBE Consulting Kft..

A különböző programjainkon résztvevő cégvezetők, cégtulajdonosok közül sokan kérték, igényelték, hogy az egyesületnél jól bevált programokhoz hasonlóan, szervezzünk cégük üzleti partnerei és dolgozói számára is hasonló céges különleges programokat a jól bevált programelemekre építve.

Mitől más az SBE Consulting Kft, mint az ezen a területen tevékenykedő más cégek többsége?

Az SBE Consulting Kft minden olyan cégnek, vezetőnek, és csoportoknak kínál ÉLMÉNYT és MEGOLDÁST, akiknek egyedi és különleges – exkluzívtól az extrémig – helyeken céges ünnepi-alkalmi rendezvényekre, partner és üzletember találkozókra, ösztönző, ajándék vagy csapatépítő programokra termékbemutatókra, van szüksége.

Igény szerint mindenki személyre szabott különleges élményeket nyújtó programokat, ízeket kap, és esetenként ismert személyiségekkel is fokozzuk a hangulatot. Ezen meghívottjaink főleg ismert borászok, gasztronómusok, művészek, sportolók, stb.

MIKOR keresték-keresik Önöket?

Amikor valakinek NINCS ideje, ötlete, szakembere és tapasztalata különleges programok, rendezvények megszervezésére, akkor tőlünk szakértelmet, tapasztalatot, ötleteket és megbízhatóságot kapnak partnereink.

MIÉRT érdemes Önöket megkeresni?

Mert profi és már kitapasztalt, költséghatékony ÉLMÉNYT és MEGOLDÁST kínálunk, az Ötlettől a Megvalósításig, teljeskörű és testreszabott kiszolgálással.

Kik keresték-keresik a szolgáltatásaikat?

A kisebb 50-100 fős cégektől, üzleti köröktől kezdve a több 100 – több 1000 fős nagy nemzetközi multinacionális cégekig mindenki a szolgáltatási körünkbe tartozik.

Sokan voltak partnereink az eddig eltelt időszakban, mert nemcsak egy sima szolgáltatást kaptak, hanem ÉLMÉNYT és MEGOLDÁST kaptak az adott problémahelyzetre, vagy az elvárt igényeik megvalósítására.

Mitől jók ezen a területen?

A szakmai tapasztalat és a maximális elkötelezettség, valamint az, hogy mindannyian szeretjük azt, amit csinálunk garancia arra, hogy a legjobb szolgáltatást és biztonságot nyújtjuk, minden megrendelőnknek, partnerünknek, hiszen minden munkatársunk, akikkel együtt dolgozunk, a maga szakterületén széles körben ismert és elismert szaktekintély, kiválóság.

Mikor és Milyen alkalmakra kérték eddig a programjaikat?

Három-négy fő iránya volt eddig a megkereséseinknek.
Az első területe a megkereséseknek kétirányú.
Leginkább akkor, amikor a megbízónk új kapcsolatait, üzleti és partnerkörét akarta bővíteni, valamint amikor a már meglévő külső kapcsolatait szándékozott megerősíteni, így ügyfeleit, üzlettársait akarta különleges élményekben részesíteni.

Erre alakítottuk ki az Üzleti konferenciák, üzletember és Partnertalálkozók, partneri képzések, termékbemutatók programkínálatunkat, melyet a leggyakrabban kérnek tőlünk mind a megelégedett visszatérő, mind az új megrendelőink egyaránt, hiszen a jelenlegi gazdasági helyzetben a piacépítés az üzleti működés egyik legfontosabb eleme!

Ilyenek például a Tematikus bor-gasztronómiai estjeink, a Wellnesses bortúráink, a Szüreti programjaink különböző borvidékekre pincészetekhez, ahol az üzleti megbeszéléseket mindig kiegészítjük a különleges borok és ínyencségnek számító ételek kínálatával, melyeknek illata, aromája, zamata ellenállhatatlan minden kulináris élményekre fogékony ember számára.

A Tematikus networkinges kirándulásokon a hasonló érdekeltségű vállalati körökből, több cég egyidejű partnertalálkozója révén – a különböző egyedi és különleges elemekből összeállítva – igazi élménydús sikerprogramot tudunk létrehozni.

A második fő iránya a megkereséseknek, amikor a megrendelőnk a humánerőforrás területén a jobb hatékonyság, eredményesség érdekében, a munkatársait, a vállalat dolgozóit akarta motiválni, valamint jobb kapcsolatot akart a vállalaton belül a munkatársak és/vagy a részegységek-részterületek között.

Erre lettek kialakítva az Ösztönző és Motivációs, Incentív, valamint Csapatépítő programjaink, melyeknek az élménygazdagsága mindenkit rabul ejtett és maximális megelégedettséget eredményezett mind a megbízók, mind a résztvevők körében.

Az eddigi visszajelzések alapján az egyedi kikapcsolódást és felfrissülést, közösség építést és összetartozást erősítő programok jelentősen növelték – programjainkat követően – az adott vállalat közösségének együttműködő tevékenységeit, hatékonyságát a mindennapi munkában.

Ezeknek a céloknak az elérésére a legalkalmasabbnak a különböző Sportesemények, a versenyek – borgasztronómiai körítéssel – megrendezései bizonyultak. Ilyen például a síkupa, teniszkupa, vitorlás kupa (Balatonon, Adrián).

A megkereséseink harmadik területe, amikor a megrendelőink a már meglévő kiemelt ügyfél és VIP partnerkörét szándékozik megajándékozni.

Ezeknek az egyedi igényeknek a kiszolgálására állítottunk össze különböző EXKLUZÍV PROGRAMjainkat, melyek teljeskörű és testreszabott lehetőségeket kínáltak minden eddigi és kínálnak minden eljövendő megbízónk részére!

Hogyan lehet Önöket megtalálni, elérni az érdeklődőknek?

Minden kedves leendő partnerünket az alábbi elérhetőségen tudjuk fogadni.

 

SBE Consulting Kft.

Cím:                1137 Budapest, Katona J. u. 15.

Telefon:          +36-70-3800-597

E-mail:            info@sbeconsulting.hu

 

Köszönöm az interjút, további sikereket kívánok munkájukhoz!

Üdvözlettel:

Német Gábor
Marketing vezető

EU-CSOPORT