Felhívás ? Ingyenes Tanácsadás

Tisztelt Vállalkozó Partnereink!

Ingyenes tanácsadás 2011. szeptember 20-tól!

Szeretettel várja Önöket az Európai Uniós Foglalkoztatást Elősegítő Közhasznú Alapítvány (EUFA) és az Andersen Program munkatársa 2011. szeptember 20-tól keddenként 9 és 12 óra között az OKISZ Inkubátorházban (1146 Budapest, Thököly út 58-60.).  A Programunk álláskereső 18 és 35 év közötti munkavállalók részére nyújt szolgáltatásokat a sikeres elhelyezkedés érdekében.

A munkáltatókkal való együttműködés lehetőségei:

  • amennyiben munkaerő igényük van, az Andersen Program felkészült jelentkezőket tud biztosítani.
  • új szolgáltatásként segítséget tud nyújtani a munkáltatók részére, a munkaerő igényének kielégítéséhez a pályázó álláskeresők képzésének támogatásával, és szakszerű kiválasztásával. Az igényelt munkaerő toborzását a munkaadó elvárásaival összhangban végezzük.  A kiválasztás egyéni interjúk és Assessment Center keretében történik.

A  fenti időponttal  és helyszínnel megegyezően az EUFA az Andersen Program keretében a felkészített munkaerőt együttműködő partnereivel közösen helyezi vissza a munkaerő piacra.

Az Alapítvány a csökkent munkaképességű (rehabilitált)  munkavállalók alkalmazása,  foglalkoztatása tekintetében is teljes körű tanácsadást ad.

További részletekért és időpont egyeztetésért keressen minket elérhetőségeinken:

Andersen Program:

Lukács András: +36 30 663 7929, andras.lukacs@hia.hu

EUFA:

Mathesz József +36 20 960 5877, mathesz@eu-fa.hu