Folytatódott a sikeres adománygyűjtés

A nehéz sorsú gyermekek, fiatalok megsegítésére ismételten gyűjtést szerveztünk az Alphasonic Kft.-vel, az EU-Diákok Iskolaszövetkezettel, a BitPont Computerrel, és Nagy Pál webdesignerrel közösen.  A gyűjtés munkálataiban továbbra is segítségünkre voltak a Százhalombattai I. számú iskola tanulói, dolgozói, a Bahlsen, valamint további cégek és magánszemélyek is.

Az emberek segítőkészsége révén jelentős mennyiségű adomány gyűlt össze. Most is előzetes egyeztetést követően szállítottuk el az ajándékokat, ruhákat, játékokat, édességet a Mátészalkán és környékén működő intézményeknek.

Meglátásunk szerint, az ilyen fajta karitatív munkában a személyes gyűjtés, továbbítás a legeredményesebb.

A Nyírparsznyai Óvodában jártunk először, ahol a gyerekek az ismerős arcokat meglátva óriási örömujjongásba törtek ki. A kicsik által előadott műsor most sem maradt el, alig akartak elengedni bennünket.

A Szabolcs ? Szatmár ? Bereg Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának Mátészalkai intézményébe folytattuk utunkat, majd a Gyermekvédelmi Központ három nagydobosi házában osztottuk szét a csomagokat. Megható kedvesség és öröm fogadott minket ismét.

Tisztelettel és köszönettel tartozunk, az intézményvezetőknek, óvónőknek, nevelőknek, akiknek áldozatos munkája példaértékű!

Az élményeink továbbra is arra sarkallnak, hogy ezt a tevékenységet a lehetőségekhez mérten folytatni kell.

Üdvözlettel:

Berki Ági

Fashionline