Önkéntes napon vettünk részt a Budakeszi Vadasparkban

Az önkéntes szerepvállalás napjaink világának szerves része, egyre több szervezet életében tölt be fontos szerepet az önzetlen felajánlás vagy adomány. Szerencsére a cégek részéről is mindinkább nő a csatlakozási szándék egy-egy ilyen szerepvállaláshoz.

December 1-jére a Budakeszi Vadaspark vezetői hirdettek önkéntes napot egy vidám, közös rendrakó akcióra, hogy a Vadasparkot és lakóit megfelelően felkészítsék a tél fogadására. Az EU-CSOPORT munkatársai is verbuváltak egy önkéntes csapatot, és ezen a hideg, de szép napos szombati napon együtt gereblyéztek, szemetet szedtek, segédkeztek, ahol tudtak.

A munka végeztével a Park munkatársai tartottak egy vicces szakvezetést, melynek köszönhetően a lelkes önkéntesek közelebbről megismerkedhettek a Vadaspark kis lakóival, akik a gondozók segítségével a közelmúltban kisragadozó tréningen vettek részt. Most ennek eredményeit mutatták be nagy sikerrel. A nap zárásaként a Vadaspark vezetői áfonyás-vörösboros pörkölttel köszönték meg a segítséget.

Az önkéntes nap a hideg ellenére nagyon jó hangulatban telt, nagy örömmel segítettünk, és biztatunk erre más vállalkozásokat is!

Önkéntes nap Budakeszi Vadaspark Budakeszi Vadaspark
Budakeszi Vadaspark Budakeszi Vadaspark Budakeszi Vadaspark
Budakeszi Vadaspark Budakeszi Vadaspark Budakeszi Vadaspark

Üdvözlettel:

EU-CSOPORT