Rádióriport – Emberi tényező

MunkavállalókFélresiklott értekezletek, szándékos alulteljesítés, területi harcok, hibáztatás és pletykálkodás. Amit nap mint nap tapasztalunk, az nem maga a probléma, hanem egy tünete a problémának. Jeviczki Tamás, a Human Element egyedüli képviselője Magyarországon. Most az elmúlt 6 év tapasztalatait osztja meg velünk, mely időszakban e módszer megjárta többek között Amerikát és Japánt is.

  • A kiskapukat választani sosem jó megoldás. Hogyan tudjuk a tevékenységünket legálisan még jobban csinálni, hogyan tudunk hatékonyabbak lenni? Mitől lesz valójában jobb egy cég működése?
  • Mi is pontosan a Human Element? Hogyan segíti, fejleszti a szervezet működését?
  • Miként lehet hatékony ez a módszer nemzettől függetlenül?
  • Hogyan válhat produktívvá és hozhat gyökeres változásokat a cég életében egy 3-5 napos tréning?
  • A Business Insider összegyűjtötte, mik azok, amiket a főnök sosem fog hallani a dolgozóitól. Miért nem merjük megmondani a véleményünk? A felsoroltak közül melyek kerülnek elő egy ilyen tréning kapcsán?

Az adás itt érhető el

A stúdióban Jeviczki Tamás a Human Element képviselője és Hoffmann Gábor, az EU-Jobs Kft. munkajogi és HR tanácsadója beszélgetett Érczfalvi András műsorvezetővel.

Heti munkaügyi rovatunk a Gazdasági Rádió ? Monitor Délután című adásában minden hétfőn 16:30 és 17 óra között Budapesten az FM 105.9-es frekvencián, vagy online a megújult www.gazdasagiradio.hu oldalon!

Hallgassa élőben, szóljon hozzá a műsorhoz, kérdezzen tanácsadónktól, böngésszenek az aktuális és korábbi adások között honlapunkon!